Наградни излет у Београд

И ове године, већ традиционално, компанија ЕФТ награђује најбоље ученике наше школе једнодневним излетом у Београд.
Укупно 42 ученика и осам наставника отпутовало је 28. маја ове године у Београд.

Тај дан ученицима и наставницима је било потребно само добро расположење јер им је компанија ЕФТ обезбиједила и храну и освјежење у току пута. Доброг расположења свакако није мањкало јер су ученици свој излет започели у београдском зоолошком врту. Неки ученици су тада по први пут у свом животу видјели егзотичне животињске врсте као што су лавови, слонови, жирафе и слично.
Дружење је настављено у ресторану, на ручку, а потом су се ученици у пратњи наставника, представника компаније ЕФТ и водича, упутили према Храму Светог Саве на Врачару који је највећи је српски православни храм и највећи православни храм на Балкану. Овај спомен-храм представља дио савремене живописне силуете Београда, чинећи једно од његових главних обељежја.
Ипак, вјероватно најдраже одредиште на овом излету је већини ученика био фудбалски и атлетски стадион у Београду на којем игра ФК Црвена Звезда. На њему званичне утакмице игра и фудбалска репрезентација Србије.

share2016-05-29-8938f46d048

Препуни утисака, ученици су се запутили кући са жељом и надом да ће и сљедеће школске године бити довољно добри и у учењу и у владању како би опет ишли на наградни излет компаније ЕФТ.
У повратку су посјетили и етно село „СТАНИШИЋИ“. То је популарно излетиште са двадесетак аутентичних дрвених кућа, мљекаром, воденицом, ковачницом, амбаром за жито, старим кућама и великом гостинском кућом.
Ученици и наставници школе су изразито захвални компанији ЕФТ на оваквом поклону који свакако представља додатну мотивацију за ученике да буду што бољи и успјешнији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *