НАГРАДНИ ИЗЛЕТ У БЕОГРАД ЗА НАЈУСПЈЕШНИЈЕ УЧЕНИКЕ

Компанија ЕФТ Рудник и Tермоелектрана Станари је и ове године организовала наградни излет за ученике наше школе који су постигли успјехе на разним нивоима такмичења током 2018/2019. школске године.

Укупно 45 ученика у пратњи пет наставника је добило шансу да ужива у знаменитостима престонице Србије – Београда и то потпуно бесплатно, а све у организацији наших дугогодишњих пријатеља, заштитника и партнера у мотивисању ученика и обезбјеђивању што бољих услова за образовање младих на подручу Станара, компаније ЕФТ. Они су, као и претходних година, за наше ученике обезбиједили апсполутно све тако да им је на овом путовању требало само добро расположење, а тога свакако није мањкало.

У рану суботу, 25. маја 2019. године аутобус је чекао ученике и наставнике испред школе, а тачно у шест часова кренули су пут Београда.

Због задржавања на границама у Београд су стигли у 11 часова. У Београду су наше ученике срдачно дочекали представници компаније ЕФТ РиТЕ Станари. Посјета Зоолошком врту и шетња Калемегданом трајала је до 13 и 30 часова, а након тога отишло се на ручак у ресторан „Дон Геџа“. Ту су ученици и наставници добили поклон пакете по којима ће памтити овај излет.

У 15 часова посјећен је Институт за ботанику и Ботаничка башта „Јевремовац“, а у 16 часова ученици су били у могућности да посјете Храм Светог Саве, највећи православни храм на Балкану.

Све вријеме боравка у Београду, ученици су поред себе имали водича који је веома стручно изложио историјат Београда као и знаменитости које су ученици посјетили.

У институту за ботанику и у Ботаничкој башти „Јевремовац“, стручно лице је ученицима истакло које вриједности се ту налазе и шта Београд баштени.

Пред полазак у Станаре ученици и наставници су се опростили од екипе која их је дочекала у Београду и захвалили су им се на гостопримству и љубазности. У 17 и 30 часова испред Храма Светог Саве кренуло се према Рачи за Станаре.

У Станаре се стигло у 23 и 30 часова и тада су родитељи преузели своју дјецу.

ЈУ Основна школа „Десанка Максимовић“ Станари, ученици и наставници се овом приликом захваљују компанији ЕФТ Рудник и Термоелектрана Станари на предивном излету и дану за памћење који су им приуштили.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *