МИ СМО ПОКАЗАЛИ: „ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ“

Исте активности, исте мисли, сличне поруке пријатељства у двије школе: Други разред централне школе и други и трећи разред у ПО Драгаловци

Дјечија недјеља под слоганом Заједно можемо све и у нашој школи је обиљежена кроз различит број занимљивих радионица и активности. Обиљежавања недјеље посвећене дјеци, ове године је имало и посебан циљ, показати да ученици који не иду у исто одјељење, па ни чак у исту зграду школе могу успјешно сарађивати и једни другима постати добри другари. Ученици другог разреда у централној школи са учитељицом Жаном Продић и ученици Подручног одјељења Драгаловци са учитељицом Тијаном Јеринић Дјечију недјељу су обиљежили реализујући исте радионице са истим циљем.  

Посебно занимљива је била заједничка радионица реализована у сриједу са темом Лептир. Ученици су у својим одјељењима писали поруке пријатељства  којима су украшена крила једног лептира. На тај начин су још једном показали значај пријатељства и другарства као и то да заједничким радом можемо постићи много. Ни физичка удаљеност ове малишане није спријечила да учествују у зајдничким активностима и на овај начин шире круг својих другара.

Лептир пријатељства тренутно борави у шареној учионици другог разреда централне школе, његове поруке пријатељства свакодневно читају другари из централне школе, а већ наредних дана тај лептир ће се преселити у ПО Драгаловци гдје ће топле ријечи другара обрадовати ученике другог и трећег разреда ове школе.

Управо због оваквих активности, ријечи Заједно можемо све заиста могу означити недјељу дјетета ове 2021. године.

Овим путем похваљујемо креативност и ангажман наших учитељица Жане и Тијане, а њиховим ученицима желимо да се у скорој будућности друже на неком заједничком излету у природи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *