ЛИТЕРАРНИ РАД НАШЕ УЧЕНИЦЕ ЕЛЕНЕ СУБОТИЋ ОСВОЈИО ДРУГО МЈЕСТО У РЕПУБЛИЦИ

Министарсто породице омладине и спорта у сарадњи са Републичким педагошким заводом је ове године позвало све ученике основних и средњих школа у Републици Српској да учествују у обиљежавању Дјечије недјеље тако што ће написати литерарни рад на тему „Вјерујем у себе“. Ученици су требали кроз свој рад изразити мишљење о могућностима унапређења и примјене Конвенције УН-а о правима дјетета.

Наши наставници српског језика су прикупили радове наших ученика и послали их на адресу Министарства у нади да ће неки од њих освојити једну од вриједних награда.

Убрзо након слања литерарних радова наших ученика, добили смо обавјештење да је литерарни рад наше ученице шестог разреда Елене Суботић написан по будним оком наставнице српског језика Славојке Продановић награђен вриједном наградом од 300 КМ.

Ученица као и њена наставница су добиле позив Министарства да дођу 4. октобра 2018. године у просторије Владе Републике Српске како би Елени била уручена диплома.

Овим путем похваљујемо будућу пјесникињу Елену Суботић као и њену наставницу Славојку Продановић која је препознала вриједност литерарног рада и послала га на наградни конкурс.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *