Излет у Београд – поклон компаније ЕФТ РиТЕ Станари најбољима

Како мотивисати ученике да се труде, да раде и да у школи дају свој максимум? То је питање којим су се наставници и радници наше школе бавили у току школске године. Један од најбољих начина је засигурно признати, похвалити успјех ученика и наградити њихов труд и рад.

Компанија ЕФТ РиТЕ, као дугогодишњи пријатељ наше школе, један је од главних савезника у мотивацији наших ученика. Сваке године, већ традиционално, награђују наше ученике једнодневним излетом у Београд па су се тако и ове године потрудили да нашим ученицима обезбиједе доста забаве, доброг расположења и једно ново искуство у животу многих од њих.

Тога дана, 20.маја 2017. године за Београд је кренуло 44 ученика наше школе и шест наставника. Као и претходне године, ученике који су одабрани да иду на излет смо бирали по строгом критеријуму. Ове године критеријум за одлазак је био успјех ученика на такмичењима на школском, општинском, регионалном и републичком нивоу. У току другог полугодишта проведена су такмичења из већине предмета и на основу успјеха одабрано је 44 ученика који су награђени на овај начин.

dino-park-jura-avantura-na-kalemegdanu

Излет је започео посјетом тврђави на Калемегдану, гдје је ученике, чекала једна новина. Ове године они су могли да уживају у дино-парку  „Јура авантура“. Парк диносауруса у природнoј величини који броји више од 30 изложених примјерака међу којима су и покретни рептили који испуштају звукове, били су доступни нашим ученицима за  едукацију и фотографисање. Ученици су поред дино – парка, едукацију о животињама наставили у београдском зоолошком врту. Многима од њих је ово био први сусрет са појединим егзотичним животињама. У добром расположењу и са одушевљењем на лицима ученици су наставили излет на познатом и многима најдражем фудбалском  стадиону у Београду на којем игра ФК Црвена Звезда, стадиону „Рајко Митић“ – популарној „Маракани“.

image-0-02-05-6d02e3f43db5e1fe9fb8e527f6072b62556ca6d08354303e0e474a588fc1e615-V и највећи православни храм на Балкану. Овај спомен-храм представља дио савремене живописне силуете Београда, чинећи једно од његових главних обиљежја.

Пјесмом, смјехом и грајом ученика излет је завршен у етно селу „Станишићи“, а пут кући је протекао без потешкоћа и у добром расположењу.

ЈУ Основна школа „Десанка Максимовић“ се још једном захваљује компанији ЕФТ РиТЕ Станари на несебичној подршци нашој школи у васпитању и образовању наших ученика.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *