ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „ЈЕДАН СЛАТКИШ, ЈЕДНО ДИЈЕТЕ“

Крај првог полугодишта наши ученици су и ове године одлучили провести у празничном духу и расположењу. Савјет ученика наше школе у сарадњи са волонтерима Црвеног крста је покренуо хуманитарну акцију под називом  „Један слаткиш, једно дијете“. Акција ће се реализовати у периоду од 11. децембра до 22. децембра 2017. године.

Циљ ове акције је  да у вријеме празника прикупимо што више слаткиша како бисмо дјеци слабијег имовинског стања омогућили што веселије предстојеће празнике.  За њих ћемо организовати пригодан културно-умјетнички програм који ће се одржати 26. децембра у 12.00 часова у сали Центра за културу и том приликом ћемо им подијелити новогодишње пакетиће.

Овом приликом Вас позивамо да узмете учешће у акцији и дате свој допринос како би што више дјеце обиљежило празнике на свечан и пригодан начин уз мноштво слаткиша. Такође, позивамо све маме и тате, баке и деке и остале да дођу у Центар за културу како би подржали најмлађе другаре који ће глумити, пјевати и плесати за крај полугодишта и тиме обиљежити Дан дјечије радости.

Надамо се да ћете нашу хуманитарну акцију подржати и тиме показати друштвену одговорност према најмлађим становницима општине Станари.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *