ДАН ДЈЕЧИЈЕ РАДОСТИ

Крај првог полугодишта је ту, а посљедња седмица школе у овој години је за наше најмлађе ученике била јако узбудљива.  Провели су је у прикупљању закључних оцјена и припремању приредбе за Дан дјечије радости.

У уторак, 26. децембра 2017. године Сала Центра за културу је била препуна родитеља и ученика који су дошли да виде шта су то наши ученици од првог до петог разреда припремили да прославе крај полугодишта.

Ученици су пјевали, плесали и глумили, а уложили су посебан труд да све направе како треба јер су тај дан у публици били и њихови другари који су били позвани испред Савјета ученика и волонтера Црвеног крста. Управо они су покренули акцију „Један слаткиш, једно дијете“ како би свим ученица слабијег материјалног стања подијелили новогошње пакетиће и тиме учинили да крај полугодишта буде још посебнији.

Након завршетка програма предсједник Савјета ученика, ученица осмог разреда Ивана Шушковић и волонтер Црвеног крста, такође ученик осмог разреда, Иван Јеринић су позвали Дједа Мраза и помогли му да подијели пакетиће посебним гостима приредбе.

Ове године акција „Један Слаткиш, једно дијете“ је у великој мјери подржана па смо успјели прикупити више од 150 новогодишњих пакетића. Због тога смо одлучили да пакетиће уручимо и дјеци, нашим ученицима са посебним потребама као и свим учесницима програма. Они су се нарочито обрадовали пакетићима јер је тиме награђен труд који су уложили да припреме програм за Дан дјечије радости, а пакетићима су се обрадовали и наши фотографи такође наши ученици, Магдален Пуљановић и Стефан Ристић.

Захваљујемо се свима који су помогли да ова акција буде овако успјешно проведена.

Дан дјечије радости обиљежен је и у свим подручним школама, а многе од њих је такође посјетио Дјед Мраз.

Прво полугодиште смо привели крају на најбољи могући начин, а свим нашим ученицима, родитељима и радницима желимо срећну и успјешну Нову годину и срећне божићне празнике!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *