ДВИЈЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ ЗА ШКОЛСКИ ХОР

На Међународном фестивалу „Мајске музичке свечаности“ одржаном данас у Бијељини у организацији СПД „Србадија“ Бијељина, хор наше школе под вођством наставника Стефана Денде освојио је ДВИЈЕ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ!

У конкуренцији хорова музичких школа из Београда, Крагујевца, Сомбора, Јагодине, Бијељине, Љубљане, Чаковца и других градова региона, наш хор као једини хор основне школе остварио је изванредан успјех освојивши двије златне медаље. Захваљујући одличном раду наставника Денде и труду његових ученица – чланица хора, наша школа је награђена највишим признањем у категоријама: „вокално-инструментални ансамбли“ и „дјечији хор“ чиме смо показали да се напоран рад и труд итекако исплате и да се једна основна школа може такмичити са музичким школама на фестивалу овог ранга.

Поносни смо на успјех наших дјевојчица и њиховог наставника Стефана Денде! Позивамо вас да погледате њихов сљедећи наступ који ће бити реализован у склопу обиљежавања Дана школе, а за крај школске године припремамо концерт хора на којем ће публика имати прилику да послуша све оно што су чланови хора и наставник Денда ове године вриједно припремали.

Браво! 👏👏👏

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *