Добродошли прваци, ђаци – наши нови школарци

Мјесец септембар је већ на измаку, а утисци наших најмлађих ученика о почетку њиховог школовања не јењавају. Први дан школе би се требао у животу сваког дјетета славити као мали рођендан јер се тада у сваком дјетету рађа УЧЕНИК.
И у нашој школи је тај први дан школе био свечан за све нас, емотиван за родитеље, а за наше нове ученике је био, у најмању руку, посебан.
Да би тај дан заиста био посебан побринули су се наши ученици разредне наставе. Смjењивале су се рецитације, скечеви, плес и пјесмице, а првачићи су то све посматрали са великим интересовањем. Питали смо их како им све свидјело и Жана је рекла да је одушевљена, Немања је био много узбуђен и срећан, Јована је мислила да ће то бити мање занимљиво, а Александру су се највише свидјели поклони.
Свечаност пријема ученика првог разреда и ове године су увеличали и наши гости, пријатељи школе. Они су и ове године за наше прваке обезбиједили вриједне поклоне, баш те поклоне који су се Александру и осталима толико свидјели и који ће им добро доћи у току школске године. Ту су били представници општине, начелник Општине, народни посланик и представници РиТЕ Станари. Они су нашим ученицима подијелили уџбенике за први разред, школски прибор и школске торбе. Првачићи су се обрадовали и столу са слаткишима, а све то је учинило овај дан заиста посебним.

prijem-prvaka
Тај дан се и наша школа захвалила нашим пријатељима општини Станари и Руднику и Термоелектрани Станари на несебичној помоћи током претходног периода. Они су подршка која нам је потребна како би великим корацима напредовали даље с циљем да наша школа буде мјесто учења, забаве и дружења, мјесто у које ће дјеца долазити зато што воле бити ту, а не зато што су обавезни. То је визија коју дијелимо и на чијем остварењу заједно радимо. Зато смо им изузетно захвални.

 

Овдје можете погледати видео прилог ТВ К3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *