ЦЕНТРАЛНО ГРИЈАЊЕ НА ПЕЛЕТ УВЕДЕНО У ПО ТЕДИН ХАН И ПО ДРАГАЛОВЦИ

Данас је у нашим подручним одјељењима у Тедином Хану и Драгаловцима у рад пуштен систем централног гријања на пелет. Пројекат вриједности 30 000 КМ у обиму од 25 000 КМ финасирала је Општина Станари, а 5 000 КМ обезбиједила је школа сопственим средствима. Радијатори уграђени у школе у Тедином Хану и Драгаловцима донација су ЈЗУ Дом здравља Станари. Школе су претходно потпуно реконструисане донацијом ЕФТ Рудника и Термоелектране Станари.

Поводом завршетка радова и пуштања у рад система централног гријања наше подручне школе посјетили су начелник општине Станари, господин Радојица Ћелић, предсједник Скупштине општине, господин Станари Денис Стевановић и потпредсједник Скупштине општине Станари, господин Небојша Кајганић.

У знак поштовања, домаћинског односа и захвалности за донацију радници ПО Тедин Хан су припремили пригоднo послужење, а директор школе је захвалио представницима општине Станари на реализацији овог изузетно важног пројекта као и за сву помоћ коју школа има од обнављања општине Станари до данас.

Увођењем централног гријања у подручна одјељења у Тедином Хану и Драгаловцима у свим школама, осим у ПО Брестово Горње, престала је употреба пећи и камина који су коришћени у учионицама за загријавање простора. Један од кључних задатака школе је рад на побољшању услова за васпитање и образовање ученика, а извршење овог задатка је значајно лакше уз помоћ локалне заједнице која брине о потребама ђака и просвјетних радника, на чему смо им изузетно захвални.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *