БУДУЋИ ЂАЦИ ПРВАЦИ ПРВИ ПУТ У ШКОЛСКИМ КЛУПАМА

Данас је започела реализација предшколског програма. Наша школа је и ове године омогућила дјеци која у септембру крећу у први разред основне школе да похађају предшколски програм у трајању од три мјесеца. Програм се реализује под покровитељством Министарства просвјете и културе Републике Српске у сарадњи са невладином организацијом Save the Children.

У овај програм се укључују дјеца која по Закону о основном образовању у наредној школској години стичу услове за полазак у први разред основне школе, а која нису полазници цјеловитог развојног програма предшколског васпитања и образовања.
Реализација Програма ће се одвијати сваки радни дан од 2. марта до 29. маја 2020. године у трајању од три сата и то од 12.00 часова до 15.00 часова под надзором професора разредне наставе.
Наши будући првачићи су данас отпочели један нови период у својим животима, период школовања. Укупно њих 26 са подручја општине Станари данас је први пут закорачило у нашу школу у улози будућег ученика. Потрудили смо се да њихов први улазак у школу буде пријатан. Насмијано лице учитељице,  дјечије пјесмице као и скромни поклончићи учинили су да им овај почетак остане у што љепшем сјећању.

Надамо се да су својим кућама пошли са лијепим утисцима за први дан у нашој школи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *