ЗАВРШЕН ПРОЈЕКАТ УВОЂЕЊА ЦЕНТРАЛНОГ ГРИЈАЊА У ПО ЦЕРОВИЦА

Захваљујући фондацији „Топлота за дјецу“ из Холандије ових дана су приведени крају радови на увођењу централног гријања у подручно одјељење у Церовици.

У октобру 2017. године наша школа је остварила контакт са наведеном Фондацијом, а недуго затим одржан је први састанак. Услиједила је посјета нашој подручној школи. Секретар Фондације Том Визер и његова супруга Љубица упознали су наставно особље и ученике наше подручне школе у Церовици. Утврдивши чињенично стање о начину, врсти и ефикасности загријавања школе, школа је ушла у донаторски пројекат. Прикупљање новчаних средстава за увођење централног гријања трајало је до љета 2018. године, када је наша школа обавијештена да су прикупљена новчана средства и да се очекује фаза реализације. Договором фондације „Топлота за дјецу“ и наше школе предвиђено је да Фондација финансира инсталацију мреже радијатора и пећи, а да се школа побрине за изградњу оџака и адаптацију простора за котловницу.

На задовољство наших ученика, радника школе и родитеља, радови су успјешно завршени, а свечано пуштање у рад очекује се пред почетак сезоне гријања, када ће нашу школу посјетити представници фондације „Топлота за дјецу“.

Овом приликом им се срдачно захваљујемо, изражавајући захвалност Фондацији и свим донаторима, а посебно секретару Тому Визеру и његовој супрузи Љубици, који су показали изузетно поштовање и љубав према нашим ученицима, уложивши огроман труд око реализације пројекта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *