УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ ПРВАЦИ РЕГИЈЕ ДОБОЈ

Ученици шестог разреда наше школе предвођени наставницом Оливером Недић побједници су на Регионалном такмичењу из демократије у организацији Републичког педагошког завода РС, гдје су представили портфолиј пројекта „Ја грађанин“ са темом „Недостатак разноврсности у спортским, плесним и рекреативним активностима у Станарима“.

Ове године на добојској Регији учешће је узело 26 школа а четири најуспјешније пласирале су се на регионално такмичење, гдје су ученици из Станара доминирали са освојених 580 бодова.

Сваке године ученици шестог разреда у склопу пројекта “Ја, грађанин” наставног предмета Демократија и људска права бирају проблеме из своје ближе околине чије рјешавање може утицати на квалитет њиховог одрастања и школовања.

Шестаци из ове школе желе бити активни грађани и вјерују да већ сада могу допринијети да најмлађа општина у Републици Српској буде успјешна. Спорт виде као кључан у развоју свих других вјештина као и за развој самопоуздања које је важно подстицати у њиховом узрасту.

Уз подршку директора школе, Александра Ристића и руководства општине Станари, ученици ће наставити са реализацијом ове иницијативе.

Овом приликом честитамo Стефану Планинчевићу, Жаклини Рауковић, Марини Суботић, Сергеју Радишковићу, Ивани Кршић, Невени Лазић, Сари Мишурић, Николини Поповић и Сањи Ђекић, ученицима VI1 разреда каи и њиховој наставници Оливери и желимо им много успјеха на свим будућим такмичењима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *