НЕКА ЦАРУЈЕ ДРУГАРСТВО

У изазовном времену савременог живота подједнако је значајно васпитање и образовање дјеце. Поносни смо и срећни када видимо да наши ученици његују праве вриједности као што су другарство и доброта.

Ученици трећег разреда већ сада знају да је изузетно важно да једни другима буду прије свега другари спремни на сваку помоћ у различитим животним ситуацијама.

Ученица трећег разреда која је повриједила руку са правом може да каже да у својим другарима из разреда има и праве пријатеље. Након што се повриједила те је због тога морала да дужи период буде одсутна из школе, њени другари су одлучили да је обрадују поклонима и жељама за брз опоравак. Они су се организовали уз помоћ своје учитељице Здравке Гавранић и другарици припремили прелијепе поклоне за брзо оздрављење које су представници одјељења однијели другарици приликом посјете у уме цијелог разреда.

Надамо се да је овакав гест уљепшао дан нашој ученици трећег разреда и измамио јој осмијех на лицу. Желимо јој да се што прије опорави и врати у школске клупе својим другарима, а њих похваљујемо за прави гест пријатељства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *