ДИДАКТИЧКИ МАТЕРИЈАЛ ЗА ВРТИЋ И ПОСЕБНО ОДЈЕЉЕЊЕ – ПОКЛОН ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

Наша школа своју успјешну сарадњу за Центром за социјални рад наставља и ове школске године. Пошто је мјесец октобар посвећен Дјечијој недјељи, представници ове установе на челу са директором Центра за социјални рад општине Станари, господином Дарком Тутњевићем посјетили су у овом мјесецу, прво наше малишане у Oрганизационој јединици предшколског васпитања и образовања „Матко“, а затим и ученике у посебном одјељењу .

Центар за Социјални рад општине Станари и наша школа свакодневно  сарађују на многим задацима и заједно радимо на побољшању услова за учење и живот наших ученика. Потврда ове успјешне сарадње је и вриједан пакет дидактичког материјала намијењен за унапређење квалитета услова рада у вртићкој и јасличког групи ОЈ „Матко“ као и у посебном одјељењу наше школе. 

Изузетно смо поносни због успјешне сарадњом са Центром за социјални рад општине Станари. Захвални смо им на поклонима, али и на преданом и професионалном раду током цијеле године. Надамо се да ћемо и убудуће наставити да заједно радимо на стварању боље средине за дјецу наше општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *