ВЕСЕЛА ЈЕСЕН У ПРОДУЖЕНОМ БОРАВКУ– OБИЉЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН СТАРИЈИХ ОСОБА

Ова школска година је за многе маме и тате најважнија јер су баш ове године њихова дјеца први пут кренула на путовање које се зове основна школа. Радост, спокој и понос родитеља посебно су велики јер знају да њихова дјеца иду весела у школу и весела се враћају кући.

Један од разлога зашто су најмлађи ђаци школе тако весели прваци је наш продужени боравак. Од прве седмице са великом радошћу иду у продужени гдје наши марљиви водитељи продуженог боравка увијек за њих спреме нешто забавно, али и поучно.

Да учење може бити забава како за дјецу тако и за родитеље показали смо кроз радионицу са родитељима у продуженом боравку на којој смо учили о поврћу и правили нашу „школску“ зимницу, а ове седмице смо одлучили да покажемо нашим бакама и декама колико су нам важни па смо их позвали да заједно обиљежимо Међународни дан старијих особа.

Драга лица широких осмјеха су ушетала у наш продужени свако са понеком воћком јер је задатак био да скупа са својим унукама и унуцима, нашим ученицима, проведемо вријеме учећи о воћу, правећи декорације од воћа, а наравно на крају и да се скупа почастимо и прославимо дан када се присјећамо зашто су нам баке и деке толико важне.

Са много смијеха, граје и доброг расположења обиљежили смо овај важан датум, а наши гости су били јако срећни јер смо их данас позвали и у њихову част организовали ову активност. Надамо се да ћемо се и сљедеће године на исти начин дружити. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *