УЧЕНИЦИ ШЕСТОГ РАЗРЕДА ЖЕЛЕ ВИШЕ СПОРТСКИХ ПЛЕСНИХ И РЕКРЕАТИВНИХ АКТИВНОСТИ У СВОМЕ МЈЕСТУ

Свеке године ученици шестог разреда у склопу пројекта „Ја, грађанин“ наставног предмета Демократија и људска права бирају проблеме из своје ближе околине чије рјешавање може утицати на квалитет њиховог одрастања и школовања. 

Ове године један од проблема који су изабрали је „Недостатак спортских, плесних и рекреативних активности“ у њиховој општини Станари. Разговарали су са директором школе, Александром Ристићем и добили његову подршку у реализацији пројекта.

Поред подршке у њима најближој установи, њиховој школи, веома је важно да и руководство саме Општине саслуша проблем најмлађих и укључи се у рјешавање тог проблема. Наши ученици са наставницом Оливером Недић су већ заказали састанак са руководством Општине Станари и убијеђени смо да ће заједничким дјеловањем Школе и Општине квалитет живота најмлађих становника најмлађе Општине бити знатно побољшан.

Шестаци из ове школе желе бити активни грађани и вјерују да већ сада могу допринијети да најмлађа општина у Републици Српској буде успјешна. Спорт виде као кључан у развоју и свих других вјештина као и за развој самопоуздања које је важно подстицати у њиховом узрасту.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *