СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ УЧЕНИКА ПРВОГ РАЗРЕДА

Петак, 1. септембра први је дан oсновног школовања за 42 ђака првака наше школе. За њих је у парку наше централне школе у новоизграђеном амфитеатру уприличен свечани пријем. Том приликом ученици старијих разреда су за њих припремили прикладан програм.

Пријем ученика првог разреда увеличали су и начелник општине Станари, Радојица Ћелић и предсједник Скупштине општине Станари, Денис Стевановић. На почетку програма нашим првачићима, њиховим родитељима и родбини обратио се директор наше школе, Александар Ристић. Он је ученицима пожелио срећан почетак основног образовања.

Како би ученицима први дан школе остао у лијепом сјећању, за њих смо припремили и пригодне слатке пакетиће, а директор школе је свима уручио уџбенике за први разред.

Поред уџбеника за први разред које сваке године обезбјеђује Министарство просвјете и кутуре Републике Српске, наши ученици су донацијом Општине Станари добили вриједне поклоне у виду анатомских руксака и школског прибора потребног за њихове прве дане у учионици које су им уручили начелник општине и предсједник Скупштине. Сигурни смо да је ова врста поклона велика финансијска олакшица за родитеље наших ученика и стога се у њихово име и у име наших ученика захваљујемо руководству Општине Станари.

Већ од понедјељка ће наши најмлађи ученици закорачити у један потпуно нови свијет, а ми обећавамо да ћемо им на путу школовања пружати помоћ и подршку како би једног дана израсли у образоване, али прије свега, добре и поштене људе који ће служити на част својим родитељима и свом крају.

Срећан вам почетак школовања!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *