СРЕЋАН ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ СВИМА, А ПОСЕБНО ЂАЦИМА ПРВАЦИМА!

Прво септембарско јутро освануло је тмурно и помало је слутило на кишу. Какво је било вријеме, такве су биле емоције свих нас који смо се јутрос упутили према школама. Нисмо знали какав ће нам бити дан, свјесни нових правила и чињенице да нова школска година носи много непознаница, упутили смо се својим школама.

Посебно узбуђење су свакако осјећали наши најмлађи ученици, а и њихови родитељи. Данас је њихов први дан школе. Данас почиње њихов пут ка одрастању!

Иако данас нисмо могли да организујемо пријем ученика првог разреда онако како смо га навикли организовати, са пјесмом и игром њихових старијих другара, потрудили смо се да овај дан нашим првацима остане у најљепшем сјећању.

Иако је слутило на кишу, када се примакло вријеме доласка наших првачића, сунце је засјало својом благом септембарском топлином и учинило наш парк још љепшим мјестом да дочекамо наше ученике.

Као и сваке године до сада, дочекали смо их отворена срца и са лијепим поклонима које је обезбиједила наша Општина Станари. Директор школе и начелник Општине су првој групи ученика првог разреда пожељели срећан почетак школовања и обећали да ће се потрудити да се сваки ученик осјећа лијепо, добродошло и сигурно како у нашој школи, тако и у локалној заједници.

Најдражи поздрав им је засигурно поздрав њихове учитељице која их је дочекала онако како само прва учитељица умије.

Како данас нисмо могли уприличити пријем ученика првог разреда за све подручне школе, побринули смо се да сви ђаци прваци данас осјете да су посебни и добродошли. Представници мјесних заједница су заједно са учитељицама и учитељима из подручних одјељења подијелили поклоне које је обезбиједила Општина. Нови руксаци и прибор за школу ће засигурно олакшати почетак нове школске године родитељима ђака првака.

Овом приликом свим нашим новим ученицима честитамо полазак у први разред, а свим ученицима срећан почетак нове школске године. Свима желимо много среће у будућем школовању у нашој установи, а нашој општини која од обнове постојања брине о нашој школи шаљемо поруку захвалности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *