САВЈЕТ ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ САОБРАЋАЈА ОРГАНИЗОВАО ПРЕДАВАЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ И УЧЕНИКЕ I РАЗРЕДА

Наша школа је смјештена у непосредној близини регионалног пута који пролази кроз центар општине Станари и представља директну опасност за најмлађе учеснике у саобраћају, а то су наши ученици.

Управо стога су Денис Стевановић, предсједник Савјета за безбједност саобраћаја општине Станари и Мирослав Ђурић, координатор за пројекте Савјета за безбједност саобраћаја општине Станари данас, 9. фебруара 2023. године, одржали предавање за ученике првог разреда централне школе и њихове родитеље.

Ученици и родитељи су имали прилику да кроз едукативне цртиће науче како се правилно понашати у саобраћају и које су то највеће опасности саобраћаја.

Посебну радост нашим ученицима су донијели поклони које су представници Савјета припремили за све ученике првог разреда централне школе, али и и подручних одјељења. Како је саобраћајно васпитање за дјецу од изузетног значаја тако су и поклони били у служби безбједности ученика у саобраћају. Сви они су на крају предавања добили флуоресцентне наруквице, сликовнице, фломастере и бојанке о правилима понашања у саобраћају.

Овом приликом захваљујемо Савјету за безбједност саобраћаја општине Станари јер доприноси развоју свијести ученика о опасности саобраћаја у њиховој околини и са нашим ученицима ради континуирано стварајући безбједније окружење за живот наших ученика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *