ПОСЈЕТА УЧЕНИКА МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ ДОБОЈ

Данас смо у нашој школи имали задовољство угостити наше некадашње ученице, а сада успјешне преставнике ученика Медицинске школе из Добоја, смјера зубно-стоматолошки техничар. За ученике деветог разреда наше школе, Ивана Петрушић, Магдалена Ерић и Анђела Чикојевић, ученице трећег и четвртог разреда Медицинске школе у Добоју припремиле су занимљиво предавање.

Тема предавања је била представљање Медицинске школе и упознавање наших матураната са смјером зубно-стоматолошки техничар. Наши ученици су на предавању могли чути много о предметима у току четири године медицинске школе, о самој установи и условима средњег образовања у Медицинској школи у Добоју.

У другом дијелу предавања наши данашњи предавачи су говорили о оралном здрављу, одржавању зуба, правилном прању зуба и слично. Наши ученици су имали прилику да путем демонстрације науче како правилно опрати зубе.

На крају предавања, наше гошће Ивана, Магдалена и Анђела су одговарале на питања ученика јер ће значајан број њих одабрати баш ову средњу школу за наставак образовања, а вјероватно ће се, након данашњег представљања, неки одлучити за смјер зубно-стоматолошки техничар.

Поносни смо када видимо да су наши бивши ученици (у овом случају Анђела, Ивана и Магдалена) и даље одлични, примјерни и успјешни у средњој школи, а посебно смо срећни јер врло радо долазе у своју некадашњу школи и јер и Станаре и школу представљају на најљепши начин.

Хвала им на данашњој посјети! Радујемо се будућим сусретима, у својој школи су увијек добродошли!  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *