ПОНОСНИ НА НАШУ „ТВ НАСТАВНИЦУ“ ТАМАРУ МИЛУТИНОВИЋ

Министарство просвјете и културе Републике Српске и Републички педагошки завод, у сарадњи са Радио-телевизијом Републике Српске организује наставу на даљину од 17. марта 2020. године путем телевизијског преноса за ученике од првог до деветог разреда основних школа у Републици Српској. Ова врста наставе је у том тренутку била огроман изазов и велика непознаница за све учеснике у овом процесу, наставнике, ученике и родитеље.

Један од сегмената који ову врсту наставе чини занимљивом управо су наставници који реализују телевизијске часове. Нашим ученицима као и ученицима основних школа широм Републике Српске наставу, у ова суморна времена, су уљепшала лица многих наставника и учитеља.

Поносни смо јер је једно од тих лица и наша наставница руског језика Тамара Милутиновић коју су основци Републике Српске имали прилику гледати на данашњем Школском часу руског језика.

Чињеница је да је појава наше наставнице у улози ТВ наставника обрадовала наше ученике и подсјетила их на вријеме када су безбрижно похађали часове руског језика у нашој школи, у својим учионицама.

Надамо се да су и остали ученици који уче руски језик уживали у данашњем часу, а да су oчекивани исходи учења у потпуности остварени.

Овим путем се захваљујемо колегиници Тамари јер је достојно и на понос свих нас представила нашу школу. Похваљујемо и њен досадашњи рад и са Вама дијелимо одушевљење наших ученика и колега данашњим успјехом.

Тамара, хвала и срећно!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *