ПОДЈЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА – ЛИЈЕП ГЕСТ ПРЕДСТАВНИКА ПОЛИТИЧКИХ ПАРТИЈА НАШЕ ОПШТИНЕ

Празнично расположење и завршетак полугодишта нашим ученицима из подручних школа у Цвртковцима и Остружњи Доњој увеличали су представници политичких партија са подручја наше општине.

Одборници Скупштине општине Станари Синиша Марић и Драган Лазић су пред сам крај наставе у првом полугодишту обишли нашу школу у Цвртковцима у којој су некада и сами били ђаци. Они су том приликом све наше ученике ове школе обрадовали новогодишњом пакетићима.

Истим поводом нашу школу у Остружњи Доњој посјетили су предсједник Скупштине Општине Станари Денис Стевановић и начелник Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију Бранко Вуковић. Пригодном подјелом новогишњих пакетића уз посјету Дједа Мраза, представници политичких партија са подручја наше општине су овим гестом поручили да је од изузетне важности дјецу школског узраста својим личним примјером учити хуманости, друштвеној одговорности и чињењу добрих дјела.

Овим путем се захваљујемо свим представницима политичких партија који су учинили да наши ученици у Остружњи и Цвртковцима дочекају крај полугодишта и новогодишње празнике у још веселијем расположењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *