ОПШТИНА СТАНАРИ НАГРАДИЛА УСПЈЕШНЕ СПОРТИСТЕ НАШЕ ШКОЛЕ

Поводом обиљежавања 9. септембра-Дана општине Станари, у сали Центра за културу одржана је свечана сједница Скупштине општине Станари.

Као и сваке претходне године, у склопу обиљежавања Дана општине Станари похваљени су и награђени многи заслужни поједнци. Међу њима су се нашли наши бивши и садашњи ђаци.

Општина Станари увијек посебну пажњу посвећује младима па је тако и ове године уручила новчане награде успјешним студентима и ђацима са подручја ове локалне заједнице. Посебна част нам је што су се међу награђенима нашла и два наша ученика.

Двије новчане награде од 300,00 КМ за постигнуте резултате из области спорта општина Станари додијелила је нашим ученицима – спротистима Карате клуба „Слога Хемофарм“ Добој, секција Станари.

Први од њих је Огњен Бајић ученик 7.разреда наше школе. Огњен је носилац браон појаса. Наступао на многобројним домаћим и међународним такмичењима и он је ВИЦЕШАМПИОН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ у борбама поједниначно.

Други награђени ученик је Сузан Бојиновић, ученик 8.разреда. Носилац плавог појаса. Наступао је на многобројним домаћим и међународним такмичењима и учесник је Балканског првенства.

Овим путем захваљујемо се општини Станари  и честитамо нашим ученицима Огњену и Сузану.

Желимо им још много успјеха како у спортским активностима тако и у активностима у области образовања. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *