ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ФИЗИКЕ

Побједници Општинског такмичења из физике су:

Валентина Лазић (IX разред),

Сара Мишурић (VIII разред) и

Немања Рауковић (VII разред).

На такмичењу је наступило укупно 15 ученика, а такмичаре су припремали наставници Младенка Марић и Слободан Ристић. Све процедуре проведене су у складу са Упутством за извођењем општинског такмичења из физике и Стручним упутством о организовању такмичења и смотри ученика основних и средњих школа Републике Српске.

Такмичење је почело у 10.00 часова, а ученици су за израду задатака имали 120 минута. Шифрирање радова је обављено у складу са Упутством. У току рада у учионицама дежурали су наставници који не предају физику.  Ученици током рада нису излазили из учионице, нити су користили помоћну литературу и мобилне телефоне.

Када су сви радови предати, на огласној табли истакнути су задаци и рјешења задатака са бодовањем.

По завршетку рада радови су прегледани. Комисија за исправљање радова се у потпуности придржавала Упутства.

Након објављивања незваничне листе резултата, није било приговора. Потом је формирана званична ранг листа са припадајућим подацима (ранг, име и презиме ученика, назив школе и мјесто, име и презиме наставника, бодови по задатку, укупан број освојених бодова).

Резултати су јавно објављени и саопштени. Уз захвалност свим учесницима и похвале за вриједан рад, проглашени су побједници, а такмичење је затворено у 14.30 часова.

Свим учесницима Општинског такмичења из физике се захваљујемо, а нашим побједницима Валентни, Сари и Немањи честитамо и истичимо понос због њиховог успјеха.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *