Обиљежавање осмог марта 2016. године

И ове године су ученици наше у част наших мама, бака и свих драгих нам жена, уз помоћ и подршку својих учитељица , а оквиру часова слободних активности припремили и у препуној фискултурној сали приказали програм поводом прославе 8. марта.
Програм је био разноврстан. Смјењивале су се  музика, глума, стихови, игра и плес. Тако су до изражаја дошли таленат, креативност, ангажованост, рад и жеља да се на једном месту  покаже и искаже љубав и поштовање, иствремено и  ода признање свим драгим женама које заслужују да сваког дана буду уважене и поштоване, а не само 8. марта.

12000143_10209109739323319_1557657558_n

Програм је представљен као колаж хорских песама, драмских текстова, рецитала, плеса и фолклора. Учествовали су ученици млађих разреда уз помоћ својих учитељица Тање Вулета, Маре Лазић, Весне Симић, Милене Дроњић и Здравке Гавранић.
Публика је сваки наступ пропоратила и наградила аплаузима.
Овај празник је пригодним програмом обиљежен и у нашим подручним школама тако да су све наше мајке, баке и остале драге нам жене имале шансу да овај дан прославе у заиста посебној атмосфери.
Овакве приредбе представљају прави начин да се представи рад у оквиру слободних активности и да ученици  представе себе и своја интересовања на начин који они воле и који њима највише одговора. То је потврда да се у нашој школи осим редовне  наставе,  ученицима пружа могућност да кроз слободне активности његују и развијају своју креативност и даје им се шанса да то и покажу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *