НАША ШКОЛА БОГАТИЈА ЗА НОВУ ГЕНЕРАЦИЈУ ЂАКА ПРВАКА

Од данас, 2. септембра 2019. године наша школа је богатија за 54 ученика. Радознале окице, широки осмијеси и понеки уплашен поглед красили су лица наших нових ученика.

Они су данас започели једну нову фазу својих младих живота. Школска клупа биће им нови дом, а учитељица и другари још једна породица.

Управо зато смо се потрудили да овај дан прође обавијен топлином добродошлице, у угодном расположењу и уз пјесмице, плес, смијех и наравно поклоне.

У 10.00 часова у фискултурној сали наше школе за њих је приређен свечани пријем. Њихови старији другари, ученици другог и трећег разреда са учитељицама Весном и Миленом, пожељели су им добродошлицу и позвали директора школе да им упути неколико срдачних ријечи. Директор их је поздравио испред свих чланова колектива и пожелио им много успјеха у школовању у нашој школи.

Наравно, као и свих претходних година, вјерни пријатељ у образовању младих, Општина Станари је и данас свим ученицима обезбиједила вриједне поклоне у виду школских руксака и прибора. Наше учитељице су направиле списак школског прибора који ће ученицима првог разреда у току школске године требати и одабрале квалитетне руксаке за све њих тако да смо се уз помоћ наше локалне заједнице потрудили да почетак школовања започне са што мањим оптерећењем за наше ученике и њихове родитеље.

Начелник општине Душан Панић и предсједник Скупштине општине Станари Остоја Стевановић су дјеци подијелили поклоне, а највећу радост су им причинили слатки пакетићи.

Надамо се да ће и ученицима и родитељима овај дан остати у лијепом сјећању и радујемо се успјешној сарадњи са свима њима у наредних девет година школовања у нашој установи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *