МЕЂУНАРОДНИ ДАН СРЕЋЕ ОБИЉЕЖЕН У ПО ЈЕЛАЊСКА

Међународни дан среће се у читавом свијету обиљежава сваке године 20. марта активностима које промовишу срећу и благостање у свим облицима, уз поклањање пажње другима и себи, изражавањем захвалности и одвајањем времена за особе које се сматрају важним.

Међународни дан среће установила је Генерална скупштина УН нација 12. јула 2012. године. Циљ је да се међу појединцима, заједницама и владама подигне свијест о важности среће у свакодневном животу.

Ове године смо по први пут обиљежили овај значајан датум. О томе шта је срећа за наше ученике у ПО Јелањска и у ком облику је најпотребнија разговарале су учитељице Бојана Тадић и Сњежана Цвијановић на часу посвећеном овој важној теми.

Ученици су на радионици посвећеној срећи плесали уз пјесму „Кад си срећан“, израђивали су Дрво среће и илустровали себе у срећним ситуацијама. За успомену на овај дан, заједно су урадили једног великог Смјешка.

Вјерујемо да ће обиљежавање Међународног дана среће у ПО Јелањска нашим ученицима ове подручне школе остати у лијепом сјећању и да ће се радо сјећати заједничких активности које су за њих осмислиле учитељице Сњежана и Бојана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *