ЈОВАНА КОЗАРЕВИЋ, ИВА ГАВРАНИЋ И НИКОЛА ВУКАЈЛОВИЋ ПОБЈЕДНИЦИ ШКОЛСКОГ КОНКУРСА „ШТА ЈЕ МЕНИ РЕПУБЛИКА СРПСКА?“

Поводом обиљежавања Дана Републике Српске која ове године прославила свој 30. рођендан, наши ученици су имали прилику да учествују на наградном Конкурсу за избор најбољег кратког филма на тему „Шта је мени Република Српска?“.

На Конкурсу су могли учествовати сви ученици наше школе у двије категорије:

  • Млађи основци (ученици разредне наставе, од 1. до 5. разреда)
  • Старији основци (ученици предметне наставе, од 6. до 9. разреда)

Сви филмови су пријављени тимски, при чему је сваки тим могао имати највише пет чланова. Комисија за  избор најбољег кратког филма на тему „Шта је мени Република Српска?“ у саставу: Драшко Циган, предсједник, Славко Ђурић, члан и Жељко Павловић, члан прегледала је све кратке филмове које су снимили ученици са својим учитељима и наставницима и доставили у школу поводом обиљежавања 9. јануара – Дана Републике Српске.

Комисија за избор најбољег кратког филма је једногласно одлучила да су најбољи филм на тему „Шта је мени Република Српска?“ снимили ученици разредне наставе из ПО  Брестово Доње: Јована Козаревић (3. разред), Ива Гавранић и Никола Вукајловић (4. разред) са својим учитељима Весном Грујић и Денисом Гавранићем. 

Додијељене су и специјалне награде у двије категоријама разредне и предметне наставе, а  као признање за уложени труд и залагање.

У категорији разредне наставе награда је додијељена ученицима из подручног одјељења у Драгаловцима:  Лазару Ћуку (2. разред), те ученицима 5. разреда: Катарини Стевановић, Мариу Барукчићу, Немањи Суботићу, Виолети Демоњић и Матији Билановићу и њиховој учитељици Тијани Јеринић.

У категорији предметне наставе награда је додијељена ученицима VI2: Филипу Лазићу, Татјани Ђекић, Јовани Шушковић, Сари Јањиловић и Катарини Рауковић те наставици Славојки Продановић.

Свим ученицима који су узели учешће на овом Конкурсу се захваљујемо, а нашим побједницима Јовани, Иви и Николи из подручног одјељења у Брестову Доњем честитамо на освојеном првом мјесту.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *