„Инвестиција у знање плаћа најбоље камате“

Прошле седмице, тачније 9. септембра 2017. године у сали Центра за културу одржана је Свечана сједница Скупштине општине Станари поводом обиљежавања Дана општине. Тога дана уручене су похвале и признања многим заслужним грађанима ове општине, а поносно истичемо да су међу најбројнијим награђеним управо ученици и радници наше школе.

Општина Станари од самог свог оснивања слиједи познату изреку да је инвестиција у знање најпаметније улагање у развој и напредак једне средине па тако су већ небројено пута наградили и похвалили наше ученике као и уложили огромна финансијска средства у унапређивање рада школе.

Ове године на Дан општине Станари плaкeтe oпштинe Стaнaри са новчаним наградама од 1000 КМ уручeнe су Aлeксaндру Ристићу, директору наше школе зa дoпринoс у рaзвojу oбрaзoвaња и вaспитaња као и учитељици Aнки Кoвaчeвић која је прве године школовања обиљежила многим нараштајима ученика овог краја.

Највећи број похвала и новчаних награда уручен је најмлађима, онима на којима будућност ове средине остаје.

Похвала са новчаном наградом од 500 КМ додијељена је Ивани Стевановић, студенту медицинског факултета, из Остружње Доње, за постигнуте изузетне резултате у студирању и Милици Петрушић из Станара, ученику генерације, за постигнуте резултате у току деветогодишњег школовања

Похвале са новчаном наградом од 200 КМ за постигнуте резултате на међународним, регионалним и републичким такмичењима уручене су Ивану Јеринићу, Бојани Продановић, Огњену Бајићу, Дејану Ђокићу, Слободану Бјеличићу, Игору Пејчићу, Давиду Цвијановићу, Анa-Марији Ковачевић, Татјани Зеленковић, Дејану Стевановићу, Саши Слијепчевићу, Влади Максимовићу из Станара, Стефану Блатњаку, Мири Зорану и Ђорђу Чикојевићу.

Сви ови млади људи су наши бивши и садашњи ученици, а улагањем у њихову будућност, Општина Станари улаже у будућност овога краја, а ми се надамо да ће сви они узвратити тако што ће своју личну срећу градити управо ту, у Станарима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *