ДАН ЗАЈЕДНИЧКОГ УЧЕЊА У ПО ЈЕЛАЊСКА

Да сваки школски дан не мора бити исти, увјерили су се ученици четвртог разреда наше централне школе. Они су један наставни дан провели у мало другачијем окружењу. У петак, 12. априла 2019. године посјетили су другаре четвртог разреда у подручном одјељењу Јелањска.

Кроз заједничко учење упознали су се са начином рада у комбинованим одјељењима. На самом почетку овог дружења сви ученици су били усмјерени на проучавање новог окружења. Убрзо су се са радошћу укључили у заједничко учење и наставне активности које су биле предвиђене за тај дан. На часовима српског језика и математике једни другима су помагали у рјешавању задатака и превазилажењу свих мањих потешкоћа или недоумица.

Док су радили и учили могли су се чути коментари ученика да им је ово један од најљепших и најзанимљивијих дана у школи. Заједничко дружење завршило се ликовном радионицом „Пано пријатељства“. Једни другима поклонили су веселе паное за успомену на ово прелијепо дружење. Кући су отишли са великим осмијехом на лицима и уз жеље да се овакав дан ускоро понови.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *